Special voor jouw!


‘Ik ben de weg de waarheid en het leven. Ik ben de enige weg tot de Vader’
Johannes 14:6

Ik schrijf deze brief, omdat jij de moeite waard bent.
Ik zag je gisteren nog toen je met je vrienden praatte. Ik heb de hele dag gewacht want Ik hoopte dat je ook met Mij wil praten. Soms zie je er zo verdrietig uit, zo alleen…
Dat doet Mij pijn, want Ik weet hoe jij je voelt. In de tijd dat Ik op aarde was, heb Ik het moeilijker gehad als jij het ooit zult hebben.

Tweeduizend jaar geleden heb Ik voor jou gekozen. Ik heb voor je gekozen omdat je belangrijk voor Mij bent. Zo belangrijk dat Ik de prijs heb betaald voor jouw fouten en tekortkomingen, toen Ik daar aan het kruis hing tussen hemel en aarde.
Ik was door God verlaten, zodat jij weer bij Hem kunt komen. Ik heb Mijn leven gegeven om jou te kunnen redden. Na drie dagen ben Ik weer opgestaan en heb Ik de dood overwonnen, zodat jij eeuwig leven kunt krijgen.

Ik weet dat tweeduizend jaar een lange tijd is en Ik kan me goed voorstellen dat het moeilijk is om te geloven wat Ik voor jou heb gedaan. Toch is het zo en dat probeer Ik je te vertellen door wat je om je heen ziet. In de blauwe lucht en het groene gras. Dat probeer Ik je te vertellen als Ik je omhels met warme zonnestralen.

Roep Me … Praat alsjeblieft met Me … Vertel Me waarmee je zit.
Ik kan je echt helpen!

Als je voor Mij kiest, kun je eeuwig leven krijgen. Een leven zoals het leven bedoeld is, zonder fouten en tekortkomingen.
Neem Mij aan als Koning van je hart en Ik zal je Mijn liefde geven. Ik zal je zoveel liefde geven dat je het kan uitdelen aan anderen. Ik zal je troosten als je verdriet hebt en je hart laten zingen als je blij bent.

Kies voor Mij.
Ik heb allang voor jou gekozen.

Jouw vriend Jezus

‘Mijn vrede laat Ik bij u achter. Die vrede is heel anders dan die van de wereld. Wees nooit meer bang of ongerust’
Johannes 14:27